Tuesday, June 18, 2013

Kak Yong a.k.a my BFF Wedding

Alhamdulillah..24.05.2013 yang lepas Kak Yong @ Fadzlina, saya punye BFF telah selamat diijabkabulkan dengan pilihan hati dia..Azmir..cerita dia bertunang ada kat SINI..
masa bertunang saya tengah mengandungkan Ryfqy..kawen lak mengandungkan baby kedua..hehehe.. Tahniah Kak Yong!! bersatu jugak korang kan..semoga kekal hingga akhir hayat ok!!
 
my lovely family
majlis nikah diadakan di rumah Kak Yong kat Serdang..sekali lafaz je..tapi ayah nye yang 2x lafaz..hahaha..biasela, kes macam masa saya nikah la..ayah yang terlebih gugup nya..nak menerima menantu baru lah katakan..majlis bersanding lak diadakan pada 25.05.2013 di Kolej 11, UPM..manakala sebelah Azmir 26.05.2013 di Equine..nak jugak ke majlis belah lelaki..tapi tak larat pulak rasenye..yelah, tengah membawa budak ni, penat badan..tapi apa2 pun 2 majlis dia saya datang ok..

kak yang yang suka menyelit ;)
sorang lagi sahabat baik dah mengakhiri zaman bujang..semoga kawan2 lain pun akan bertemu jodoh mereka nanti..(^_^) disebabkan saya kawen paling awal..so saya je la yang membawa budak kecik ke majlis..hehehe..tapi la ni..ade la sorang 2 yang dah start membawa baby..yang lain banyak masih dalam mood honey moon...
Kak Yong, Kak yang, saya..kawan baik dari sekolah rendah..
*bila anak nak masuk 2 ni, rase macam dah berumur lak..huhuhuhu

beeYn@

No comments :