Friday, May 31, 2013

Baby Bullet

Set Baby Bullet

Ryfqy adalah penggemar makanan..
hehehe...dia memang suka makan..
segala benda dia makan..
tapi 1 nye, sampai sekarang, 1thn 5 bulan...dia kurang nak makan benda keras..
macam payah nak hadam..
kalau bagi boleh nampak la benda tu tak hadam kalau tengok dari najis die..
so sampai sekarang la die makan benda yang di masak lembik..

dah lame asyik dok jeling-jeling baby bullet ni..
tapi harga die agak mahal la jugak..
harga asal dalam RM400++
kakak saya kat oversea, so die tengok kat sane pun dalam $59.90
so kalau tukar duit sini dalam RM300++ jugak lah kan..

so pakai jela blender biase je..
tapi masalahnye kadang-kadang kita blend sikit je..
so kalau pakai blender besar macam payah la..
so kalau buat bubur anak memang mak ayah makan sekali..hehehe

sekali hari tu ade offer kat Groupon..
1 set RM99, 2 set RM90..wahhhh..memang murah..
semua set kat gambar tu dapat tau..siap ade beg lagi..
selalu kalau ade offer pun dalam RM100++ jugak..
so, bincangan ngan en.hubby die kate ok..
tanye kakak, die pun nak jugak..so bli 2 set dapat la RM90 je..hehehe
offer ni ade lg sampai mlm ni..
cer tengok kat sini.. cepat2!!!
sape rajin tengok kat Groupon, banyak offer yang best2 ok..
saya & en.hubby adalah pelanggan tegar Groupon sebenarnye..hehehe

beeYn@

1 comment :

Nurul Ain said...

betul ke awk dpt beli set tu? hrge tu smpai bile ye?