Friday, May 11, 2012

25th........................


korang2..nak tau tak???hari nie birthday saya tau...tak nak ke wish kat saya..nak belikan kek ke???teringin nak tiup lilin..huhuhu..last tiup lilih tahun lepas kot...ke 2 tahun lepas??nak gak bukak balutan hadiah..dah lame tak bukak balutan hadiah..last mase kawen hari tu kot..huhuhu..en.hubby kalau beli hadiah die bawak saya sekali..so..saya dah tau la ape die nak belikan..nak balut apenye kalau saya dah tau..hahahaha


11.05.1987-11.05.2012
wah....saya dah....


bile pagi2 hp saya bunyi bertalu2..en.hubby yang tak pernak check hp saya pun terase pelik..dan mengambil keputusan untuk melihat apekah yang terjadi..rupenye notification dari FB!!!ramai betul yang wish birthday & mendoakan saya...aminnnnnnnnnnnnnn....TQ atas peringatan yang family & sahabat handai berikan!! Love u ALL!!!!May ALLAH bless u!!!

dalam tak sedar rupenye dah menjangkau 25..hukhukhuk,,,dah jadi mak orang lagi..tapi kenapa terasa seperti muda remaja lagi???hahahaha..1st yang wish sudah tentu en.hubby....malam sebelum tido die dah wish..takut tak terjaga la tu...huhuhuh..kalau masa bercinta tepat kul 12 mesti hp i berbunyi tau...kate pun zaman dah berubah..terimala perubahan tu kan..hehehe

tapi kan..tapikan...tak de sape pun nak bagi present kat saye...waaaaaaaaaaaaaaa.....tak de ke sesape yang bermurah hati nak hadiahkan saya ape2..choclat pun jadi la..sedihnye... ;(...huhuhu..ala....ape dah...orang dah ingat tu kire ok la kan????tapi lagi best kalau dapat hadiah..hahaha..nak gak tu...kalau ade sesapa rase nak bagi hadiah..saya ade list kan..nak tau tak???agak2 mampu boleh la belikan kan kan kan???

best nye..saya tak pernah dapat jambangan bunga...ade sape2 rase nak bagi tak????wink wink wink..ok2 kalau tak pun bole tak bagi yang ni lak....


owh...best nye...jam................saya suke!!!!!!!saya tak suke jam ala2 ladies nie..saya kan seorang yang ganas..saya suke jam gini..dah ade 2 jam..tapi kalau dapat 1 lagi ape salahnye kan kan kan???
kalau tak dapat nak bagi jam...ape kate hadiahkan saya tab???waaa...idaman nie...laptop saya dah 5 tahun tau..sedih je..komputer baru pun dah kong..tahan lagi laptop yang banyak berjasa tu...tetibe lak sedih je..terkenangkan komputer ku yang tersadai di rumah tu..hukhukhuk..
yang nak hadiahkan kereta nie pun ok gak!!!hahaha..rase macam nak Stream yang baru tu..tapi kan..saya tak mampu..dapat exora bold pun jadi la..bayarkan downpayment pun jadi la..10k ke..bulan2 nnati saya sambung bayar..hahaha...aci tak????

anyway doakan saya agar sentiasa berada di bawah lindungan-Nya..amin..dan doakan saya dapat menjawab segala macam soalan untuk final exam on 16, 17, 19 & 21 Mei nie...TQ guys...LOVE U!!!


beeYn@

2 comments :

Ainul Huda said...

happy birthdayyy kak beehaa ;)

bee_yna said...

thanx ainul..huhuhuh..bile nak bg kek???hahaha