Friday, April 20, 2012

Taska dah macam U...huhuhu

pintu masuk

dapat capture cikit je pun...
cer tengok gambar kat atas nie???agak2 korang la bangunan apekah ini??? ini la bangunan taska my hero a.k.a handsome boy...ni la taska Ryfqy..korang nye taska dulu2 ade camni??bangunan 2 tingkat..fuh..saya sendiri terpegun kerana budak zaman sekarang advance nye lebih2..hihihi...umur 3 bulan dah masuk universiti..harap2 ade harapan masuk u nnti bile dah besar...jadi pensyarah ke kan Ryfqy..

ini la taska UPM..dulu saya kerja kat sini..tapi bukan lah kat bangunan ni..dulu bangunan ala2 rumah gitu..bangunan ni tahun ni baru start guna..tak kesampaian saya..so hantar anak kat sini pun jadi la..hikhik..dapat capture cikit je..yela..selalu hantar Ryfqy pagi2 buta kan..kat bangunan nie sekali dengan tadika..bawah kanak2 taska..n tingkat atas untuk kanak2 tadika..

beeYn@

5 comments :

SyedaFauzi said...

wah! dah pindah building! suka!!!

Ainul Huda said...

kak beeha ryfqy kt sini jgk ke? sbb adik kite yg last pun taska cni jgk heee

bee_yna said...

adik ainul berapa tahun???

Ainul Huda said...

heee adik kite 4 tahun ;P

It's Life said...

ade contct no taska ni x? igt nk try survey utk baby.. saye stdnt upm..